Finques Feliu Administradors de Propietats és una empresa de serveis que gestiona i administra finques i patrimonis immobiliaris.

presentacio

 

“La nostra responsabilitat és la tranquil·litat dels Clients”

 

Treballem per al Client. Per això, des de 1940, el nostre objectiu ha estat la seva satisfacció. Conèixer les seves necessitats i superar les seves expectatives. Fer-nos mereixedors de la seva confiança.

 

Estem organitzats per donar un tracte personalitzat. Perquè la comunicació i el coneixement són els eixos de la nostra gestió. Som persones i treballem per a persones.Cuidem de la seva propietat. Creiem en les persones. 

 

La Història i Futur, l’Experiència, el Compromís, la Tecnologia, la Innovació, la Formació, l’Entusiasme, la Responsabilitat, la Confiança, la Proximitat, el Tracte Humà, el Creixement Constant i la Visió a llarg termini. Bona fe, Fidelitat, Veracitat, Igualtat, Responsabilitat social, Qualitat, Lleialtat, Privacitat i Seguretat.

Avui un equip de professionals constitueix una sòlida organització de serveis enfocada al Client, al mercat i al futur: 41 persones (26 dones i 15 homes), 27 dels quals amb estudis universitaris mitjans o superiors (arquitectes, advocats, economistes, politòlegs i humanitats), amb una edat mitjana de 42 anys, porten al despatx una mitja d’11 anys. L’any 2014, van rebre 1850 hores formatives per millorar el seu desenvolupament profesional. Creiem en la formació com a via de promoció i creixement personal: la meritocràcia és l’indicador.

Créixer en coneixement per créixer en valor pel Client. Créixer en tecnologia i innovació per créixer en fiabilitat i eficiència.