Bricolatge: com fer una prestatgeria?

28 | 10 | 2019
Bricolatge

Una prestatgeria es útil y decorativa 

El divendres vinent és Tots Sants potser quan arriben aquestes dates penses en decorar carbasses de Halloween la festa Celta cada cop més extesa aquí. Ara bé a Feliu et fem una altra proposta de bricolatge.

 Aquest és un hobby molt estès al nord d'Europa on el fred regna llargs mesos i cal estar a casa. A més, l'abundància de fusta afavoreix aquesta afició. Tens algun dubte d'això? La cadena més famosa del món d'automuntatge de mobles és sueca i va néixer de la passió per ells de l'amo de l'empresa. Nosaltres no som nòrdics però també ens apassiona el Do It Yourself (DIY és l'abreviatura anglesa per referir-se al bricolatge) . Som-hi!  Desitges ampliar la teva biblioteca? Vols tenir més espai per a col·locar els teus objectes preferits? O simplement busques l'elegancia? Sigui quina sigui la teva motivació et guiem perquè puguis fer la prestatgeria i estar satifet/a de la teva creativitat.

Una prestatgeria pot elaborar-se de moltes formes, totes elles senzilles, fins i tot, pots utilitzar cinturons i altres components reciclats. En aquest sentit  ja saps les 3 r's no? Recicla, reutilitza i redueix. A Feliu estem compromesos amb el medi ambient. En aquest post li donarem nova vida a un calaix amb l'ajuda d'Hogarmania.

Pas 1: extreu les restes de pintura o vernís que pugui tenir el calaix. Aquesta acció cerca fer "tabula rasa" (mai més ben dit) en breu començaràs a "customitzar" la teva futura prestatgeria. A continuació, no oblidis netejar la pols del calaix que transformaràs en prestatgeria: ha de quedar impol·lut.

Pas 2: pinta el calaix usant brotxa a les cantonades i corró per a la resta d'aquest. Evidentment, sigues pacient, necessites esperar que la pintura s'assequi totalment.

Pas 3: vols aplicar més colors a la prestatgeria? usa cinta de carrosser per a evitar que es taqui la superfície ja pintada.

Pas 4: transforma el calaix en prestatgeria ha arribat el moment de posar un llistó de fusta de 2*2 cm. que hem de pintar. No cal dir, que el llistó és per a evitar que els objectes caiguin una vegada estigui feta la prestatgeria. Has de fixar la prestatgeria amb cargols als costats perquè no caigui.

Pas 5: penja la prestatgeria, que ha nascut de les teves mans, en la paret usant dues subjeccions a la paret.

Has acabat el teu "treball" i més que mai segur que et ve al capdavant la frase: "l'elegància està en la simplicitat" i, és que, tal com va subratllar el nostre interiorista Pep Feliu, el minimalisme és clau.