La importancia d’escollir la potència elèctrica adient pel seu habitatge o local

01 | 12 | 2017
Coneix

Apreciat lector és un plaer tornar a saludar-lo. Viu en una casa de la seva propietat/acaba d’adquirir un local comercial? fantàstic, a més, sí té algun dubte o desitja que administrem aquest producte immobiliari pot consultar-nos.

En aquest escrit parlarem de la necessitat de tenir contractada la potència elèctrica adequada per a les seves necessitats. Avui dia, de fet, des de la segona revolució industrial, l’electricitat és una força omnipresent en la nostra vida i casa. Faci’s una senzilla pregunta: de no tenir electricitat què funcionaria al seu domicili?. A causa de l’evident importància d’aquest tipus d’energia s’ha de revisar tot el que es refereix a ella. En primer lloc, cal tramitar el certificat d’eficiència energètica: tal com recordàvem en un text anterior es tracta d’un requisit indispensable per a habitatges de nova construcció així com per llogar i vendre habitatges. Recordi, a més, es tracta d’un requisit obligatori a nivell europeu en el marc dels objectius 20/20/20. Una vegada tenim aquest certificat hem de comprovar que el tècnic instal·lador ha instal·lat la potència elèctrica adequada per “resistir” el funcionament de tots els electrodomèstics. Tenir la potència precisa és vital. Sí vostè contracta una massa baixa no tots els electrodomèstics que necessita funcionessin i,cosa més important si cap, poden saltar els ploms i produir-se un incendi. Sí, per contra, es contracta massa potència (una mica més freqüent que l’anterior) es paga més del que necessita i la seva instal·lació és ineficient. D’aquí la importància de preguntar al tècnic instal·lador que tot estigui correcte en relació a la seva demanda d’electricitat.

Esperem que el nostre escrit a més de concís li hagi estat clar per prendre decisions amb més criteri en matèria energètica.