Perquè contractar una assegurança d’impagament del lloguer?

17 | 04 | 18
| Marca Feliu

Finques Feliu SL, així ens diem des del del 10 d’abril de 2018, agraeix a Mútua de Propietaris la seva col·laboració en el present article en el que expliquem com funciona la nostra assegurança d’impagament. Comencem, quina és la principal raó per la qual molts propietaris temen llogar? un possible impagament. Feliu, li ofereix contractar una assegurança d’Impagament de rendes.
Per evident que sembli volem deixar clar que Feliu sempre analitza la solvència dels candidats a ser el seu inquilí. Els nostres “scorings” gaudeixen de fama en el sector llavors perquè hauria de contractar una Assegurança d’Impagament de rendes?:
1. Comportaments passats de l’inquilí no garanteixen comportaments futurs o el que és el mateix es tracta de mitigar la incertesa. A l’assegurança que oferim amb Mútua de propietaris es garanteix la percepció de les rendes de lloguer dels 6 fins als 18 mesos, en funció de l’opció escollida, així com també que es cobreixen les despeses judicials en cas de demanda a l’inquilí i fins a cobreix uns hipotètics actes vandàlics a l’habitatge. Per a la seva informació tant els impagaments com les destrosses seran perseguibles per via penal. A Feliu elaborem informes de solvència per comprovar que el futur inquilí podrà satisfer els pagaments derivats del lloguer amb puntualitat,és a dir, es determina la taxa d’endeutament.
2. Prevenim alta morositat: mitjançant informes es pot minimitzar la seva aparició.
3. Entrevista amb inquilin@: no tot són informes, és capital la interacció amb el futur@inquilin@ per recaptar informació i, avaluar sí creu que poden existir fonaments per a una bona relació de confiança.
4. Accelerador de la nostra inversió immobiliària: no cal ignorar que el fet de tenir un assegurança d’impagament pot accelerar la captació d’un potencial interessat  perquè significa menys traves per accedir al lloguer i, al mateix temps dóna seguretat al propietari.

Quan és especialment aconsellable tenir una assegurança d’impagament?

 Tot i que no hi té obligació legal li aconsellem que ho faci sempre: val més curar-se en salut.

Val la pena remarcar que a Feliu fem informes sobre l’evolució del pagament de les mensualitats en el primer any del lloguer. A més de la nostra garantia el segur d’impagaments de rendes està sustentat per la Direcció general d’Assegurances, que depèn del Ministeri d’Economia i Hisenda. Això a la practica implica l’aval de l’Administració al producte.
A nivell fiscal, tampoc s’ha de perdre de vista que el cost d’aquest segur és una despesa deduïble per al càlcul del rendiment net del capital immobiliari del propietari, per la qual cosa també ens aportarà un estalvi en la renda.
Per a qualsevol consulta referent al segur d’impagament o per a la seva contractació contacti amb Feliu al mail: grusinol@feliu.es