Quines xarxes socials utilitzem? Instagram, Facebook, Linkedin i Twitter

19 | 08 | 19
| Marca Feliu

Una xarxa social és un lloc d'Internet que posa en contacte a les persones que es registren en ella. Actualment n'hi ha moltes i estem connectats “sempre”. El valor de les dades que emmagatzemen aquests llocs d'Internet els converteix en un gran negoci.

 Vegem la història de les xarxes per a fer-nos la idea de que són molt recents. L'origen d'aquest tipus de llocs es remunta a 1995 amb la xarxa classmates.com que com indica el seu nom posava en contacte a companys de classe.  El 2003 neix Facebook la primera xarxa de masses amb el mateix propòsit inicial que classmates, El 2004 ho fa Twitter amb els seus missatges curts i un any després ho va fer Youtube per a vídeos. Després d'aquests tres anys d'ebullició i, una pausa de cinc anys, neix l'altra gran xarxa: Instagram basada en la publicació de fotos en 2010. La “tensió” creativa i competitiva  entre xarxes on predomina imatge, vídeo o escriptura ha estat la primera de les claus de la seva expansió.  L'altra: la seva progressiva especialització. Linkedin és un bon exemple de xarxa concentrada en un fi: posar a disposició dels usuaris d'aquesta xarxa el CV per aspirar a un nou treball o "conversar" amb companys del sector on treballis. La pluralitat d'usos fa que per a les empreses ja sigui imprescindible ser a les xarxes.

Finques Feliu no és una excepció. La nostra empresa és activa a Instagram, Facebook, Linkedin i Twitter. Fa uns anys que aprenem el contingut a publicar, quin és el més adient per a cada xarxa, quan fer-ho per a aconseguir la màxima difusió i, alhora, seleccionar curosament els destinataris dels missatges... i seguim aprenent a fer-ho!.  No només donem la imprescindible informació comercial. A les xarxes socials som ambiciosos. Creiem fermament que com a empresa hem d'aspirar a tenir veu i valors que transmetre Quins són els nostres? La confiança, la positivitat i la confiança en un futur brillant.