Revisa les aixetes i les cisternes: és important prevenir fuites

01 | 01 | 16
| Consells per tu

“A Finques Feliu volem que estalvii!” no és la primera vegada que ho diem però el que és important no és que ho diguem si no que a la secció de bricolatge et donem consells pràctics perquè no és quedi en un propòsit per l’any que iniciem.

Amb aquest objectiu, avui ens ocupem de guiar-lo sobre com vostè mateix sense necessitat d’avisar un professional de la fontaneria pot revisar les aixetes i les cisternes per prevenir i/o evitar el degotament.

Com en qualsevol episodi de goteres el primer, encara que soni elemental, és tancar la clau de pas que tot seguit procedirem a reparar pas a pas:

1. En primer lloc, cal subratllar que contrariament al que pensem, no sempre les goteres es deuen a un mal funcionament de l’aixeta poden ser degudes a que tot el dispositiu estigui brut. Sí el problema no és de neteja ha de prosseguir la reparació.

2.  Deixar anar el mànec de l’aixeta, subjecte amb un cargol, per treure la maneta.

3. Treure el cobertor cromat usa una clau anglesa per desenroscar la famella per treure el cartotx ceràmic.

4. Reemplaça aquest cartotx danyat per un de nou que has d’haver comprat previament. Recorda que sí no pots fer-ho sempre pots recorrer a un professional.

5. Farà falta ubicar l’arandela, aquesta es troba a l’extrem de l’eix que ha extret en el pas anterior. Simplement, substitueix aquesta arandela per una nova comprada a la fontaneria. Vet aquí, amb aquests 5 passos has arreglat vostè solet les goteres a l’aixeta. 

 

Sí tot això et funciona cap problema i, a més, hauras tret una especial satisfacció personal que el bricolatge proporciona als seus acérrims seguidors. Sí no, reiterem la importancia d’avisar a un professional: no tenim res en contra d’ells, simplement, “A Feliu volem que estalviis”.