Turisme accessible a Catalunya: 4 destins

08 | 08 | 2017
Coneix
General

Ha arribat l’agost, el mes vacacional per excel·lència, però el nostre blog no s’atura pas. En aquesta ocasió parlem d’alguns destins turístics que satisfan el principi d’accesibilitat universal. que es la condició que han de complir els entorns, processos, béns, productes i serveis, així com els objectes o instruments, eines i dispositius, per ser comprensibles, utilitzables i practicables per tots en condicions de seguretat i comoditat.

Però realment hi ha entorns turístics així a Catalunya? sí i tant, a continuació li enumerem alguns destins inclusius dels que podem disfrutar tots/es.

1. Girona ciutat:

Parc de les Ribes del Ter y Devesa

Aquest itinerari permet conèixer dos dels principals pulmons verds de la ciutat, situats al sector norest de Girona: parc de La Devesa i Les Ribes del Ter, situats a les dues ribes del Ter http://www.girona.cat/turisme/esp/itineraris_devesa.php

2. Barcelona Accessible: a la capital catalana hi ha molts indrets plenament accessibles per a tothom i qualsevol resum es queda petit per això et recomanem aquesta pàgina web que permet una cerca sistemàtica.

3. Lleida accessible: Al parc nacional d’Aigües tortes i estanys de Sant Maurici hi ha un camí plenament accessible de 471 metres que permet fer un passeig caminant o en cadira per aquest indret salvatgement natural i estremidorament bell. Web

Aigüestortes

4. Tarragona: a la costa mediterrània aquesta ciutat que va ser una de les dues capitals de la Hispania Romana (l’altra era Mèrida) també té recorreguts que es poden fer en cadira per l’emblemàtic amfiteatre Link.

És ingenu voler resumir la diversitat de Catalunya (un territori de 32.000 km2) en quatre destins ho sabem. Ara bé buscàvem un article molt útil i de lectura fàcil. El que era prioritari és què vostè pugui muntar amb facilitat diverses excursions.