Finques Feliu et desitja un Bon Nadal i un pròsper 2020

23 | 12 | 2019

Us desitgem un bon Nadal i un pròsper 2020

Tots/es els/les qui treballem a Finques Feliu et desitgem un bon Nadal i un pròsper 2020. Abans que s'acabi l'any és el moment adient perquè tots en fem un balanç i fixem objectius pel 2020. Per nosaltres l'esperit d'aquestes festes és l'oportunitat perfecta per recordar els nostres 3 valors: confiança, futur i positivitat que resumim en la següent frase: "a Feliu creiem en un futur brillant pels nostres clients" treballem sempre per fer-ho realitat! De la mateixa manera volem donar les gràcies als col·legues que durant 2019 han col·laborat i interactuat amb nosaltres.

Aquestes dates són especials per recordar els que ja no hi són en els seus millors moments, així com,  reunir-nos amb la família per intercanviar vivències. És important també menjar amb moderació en un temps on a molts ens serveixen -amb tota la bona intenció- molt menjar calòric. Pel que fa als regals aquests haurien d'educar i divertir els nostres infants perquè valorin cada joguina i pels adults tendir a ser molt personalitzats... especialment per a les persones que coneixes.

En aquest sentit et proposem conèixer quin pressupost mitjà hem gastat al llarg dels anys en aquestes festes. Per fer-ho  pots consultar dos estudis sobre consum nadalenc: un de Deloitte sobre les tendències a l'hora de regalar el 2018 i un altre d'Statista que compara diverses estadístiques de les compres nadalenques a tota Europa. 

Per concloure el post un any més volem agrair als nostres lectors el seguiment del nostre blog. 

Som-hi, l'any 2020 ens espera!