Protocol d'atenció al client i control sanitari de Finques Feliu

01 | 06 | 2020
Com cuidem de la teva salut?

Establim les bases per la seguretat i salut de tothom en la nostra activitat econòmica 

A Feliu portem dies preparant la desescalada després del punt àlgid de la crisi sanitària causada pel COVID-19. Cal posar en marxa tot altra vegada però amb estrictes mesures per conservar la salut de tothom. 

Concretament, des del dilluns dia 18 les nostres oficines ja estan obertes per atenció al públic amb cita prèvia.

A continuació us expliquem quines són les mesures que aplicarem per garantir l’acompliment de la normativa estatal, així com la seguretat  dels nostres treballadors i clients.

VISITES PRESENCIALS A L’OFICINA

Mentre duri l’Estat d’alarma prioritzem sempre i en la mesura del possible la via telemàtica:
En cas d’haver de visitar les nostres oficines, serà necessari demanar cita prèvia i l’horari d’atenció serà de dilluns a divendres de 9 a 14h.

-    A les visites només hi podrà ser una sola persona.

-    Mantindrem la distància de seguretat recomanada de 2 m.

-    Serà obligatori l’ús de mascareta de protecció i recomanable, l’ús de guants. Disposarem de gel hidroalcohòlic en totes les sales.

-    S’haurà d’assistir amb tot el material necessari per dur a terme la visita, com ara: documentació i bolígraf d’ús personal. 

-    Demanem puntualitat per tal de garantir el temps necessari per ventilar i desinfectar les sales de forma adeqüada entre visites.

VISITES  A IMMOBLES

Les persones que estiguin interessades a realitzar una visita comercial a un immoble disponible, hauran de concertar cita prèviament.

Només podrà haver-hi una persona a l’interior del pis. En cas de venir un acompanyant, s'haurà d’entrar per separat. 

El nostre agent comercial esperarà al replà i farà un seguiment telemàtic posterior a la visita, per tal d'evitar riscs i minimitzar el temps de contacte i estada a les estances comuns de l’edifici.

Serà obligatori l’ús de mascareta, així com recomanable l’ús de guants.

 
El nostre comercial disposarà de material de protecció d’emergència i gel hidroalcohòlic, el qual se subministrarà al client abans d’efectuar la visita.

No estarà permès tocar cap superfície ni cap objecte durant la visita a l'immoble, es deixaran portes obertes per no haver de tocar les manetes.

En finalitzar la visita desinfectarem l’interior de l’immoble. 

REUNIONS DE COMUNITATS DE PROPIETARIS
 
Actualment no estan permeses les reunions presencials. En el moment que es puguin reprendre, es farà amb les mesures preventives de distanciament, protecció social i sanitàries corresponents i conforme a l'aforament permès i als espais necessaris per a les sales de reunions.

Alternativament a les reunions presencials, la vigent Llei en Propietat Horitzontal a Catalunya permet, si els copropietaris disposen de medis necessaris com accés a internet  o un smartphone, poder assistir a reunions telemàtiques.

Finques Feliu disposa dels coneixements i medis necessaris, i oferim tot l’acompanyament als nostres clients per tal de facilitar  l'accés a reunions online, mitjançant plataformes senzilles d’assistència virtual.

Aquestes reunions difereixen molt poc del sistema tradicional presencial, i tenen molts avantatges, pel que des de Finques Feliu es potenciaran activament per part dels nostres administradors.

MESURES DE CARÀCTER GENERAL

Hem establert torns i horaris als nostres treballadors per tal de poder mantenir i respectar la distància de seguretat.

S’evitarà el material d’ús comú com poden ser bolígrafs, papers, llibretes, etc. 

Hem instal·lat pantalles de protecció de metacrilat i hi haurà gel hidroalcohòlic en totes les sales. També distribuirem mascaretes a qui ho necessiti.

Netejarem, desinfectarem i ventilarem les oficines de forma diària. 

Facilitem i fomentem l’ús de la firma digital per formalitzar qualsevol tipus de contracte o signatura d’actes amb total validesa legal.

Aquestes mesures podran ser revisades i modificades segons les  noves normatives i la evolució de la crisi sanitària.